Bisnode Finland on myöntänyt Extreme Toys Oy:lle AA-tason luottoluokituksen vuodesta 2012 alkaen. Kyseessä on seitsenportaisen asteikon toiseksi korkein luokka (Rating). Ainoastaan noin reilut 12% suomalaisista yrityksistä ovat yltäneet kahteen korkeimpaan luokkaan; AAA- ja AA-luottoluokkaan.

AA-tason luottoluokituksen omaavan yrityksen luottokelpoisuus on hyvä ja luottoriski keskimääräistä pienempi. AA-luokitus takaa Extreme Toys Oy:n olevan vakavarainen ja luotettava yhteistyökumppani.

Bisnode Finland arvio Extreme Toys Oy:stä: Pääsy AA luokkaan tarkoittaa, että hoidatte asianne keskimääräistä paremmin verrattuna kilpailijoihinne, teillä on hyvä maksukyky, olette vakavasti otettava, luotettava ja turvallinen yhteistyökumppani. Soliditet Finland Oy on tutkinut yrityksestänne yli 2400 kohtaa, joiden perusteella olemme teille AA luokkaan pääsyn myöntäneet ja suosittelemme teitä hyväksi yhteistyökumppaniksi.

Soliditet© Rating

Rating kertoo yrityksen luottokelpoisuudesta

Soliditet on alkuperäisen AA-yritysreittauksen kehittäjä. Tämä täysin automaattinen luottoluokitusjärjestelmä lanseerattiin Suomessa vuonna 1993. Soliditet on määritellyt lähes jokaisen normaalia liiketoimintaa harjoittavan ja aktiivisen yrityksen luottokelpoisuusluokan eli Ratingin.

Rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä. Keräämällä ja analysoimalla järjestelmällisesti toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota se arvioi yrityksen luottokelpoisuutta sekä kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvotteista.

Koska Rating-luokitusta päivitetään automaattisesti, se on ajantasaisempi kuin mikään muu luottokelpoisuusluokitus. Koneellisesti tuotettuna se on aina objektiivinen ja helpottaa eri yritysten keskinäistä vertailua.

Rating-diplomit ja -logot

Soliditetin kansainvälisesti tunnettu luottoluokitus eli Rating toimii ovenavaajana kaikissa niissä yli 200 maassa, joissa Soliditet tai sen sisaryhtiö Dun & Bradstreet toimivat.

Rating-luokkia on seitsemän. Vaatimuksena korkeimpiin luottoluokkiin pääsemiselle ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

Korkeimpiin luottoluokkiin kuuluvat yritykset voivat saada oikeuden käyttää Soliditetin Rating-logoja kotisivuillaan, käyntikorteissaan, esitteissään, mainoksissaan tai muuten markkinoinnissaan.

Lisätietoa osoitteesta www.bisnode.com

alt

AA-logo 2012 FI

YRITYSTEN RATING-JAKAUMA 2014

alt

YRITYSTEN MAKSUHÄIRIÖRISKI RATING-LUOKITTAIN 2014

alt

 

luottokuva2013

jakaumaq12012Seuraa ja tykkää:

pikkuinen instaextreme_toys

 


Extreme Toys Oy
Helsinki
info@extremetoys.fi
Y: 2272802-7

MYYNTI JA HUOLTO
seppo@extremetoys.fi
040 5855429

FESTARIT, MESSUT JA MARKKINOINTI
Seppo Laukkanen / 040 5855429
seppo@extremetoys.fi

Seinäjoki ja lähialueet
Jarno Jaakkola
jarno@extremetoys.fi
045-196 6606